Servicii

Avand o echipa de 32 specialisti IT, CYBERNET ofera o gama variata de solutii bazate pe cele mai noi tehnologii hardware si software.

Solutii de networking

Solutii de networking

Solutii de networking

Cybernet srl impreuna cu furnizorii sai ofera o gama completa de produse pentru infrastructura: cablare structurata, cabinete metalice si accesorii pentru servere, echipamente pentru infrastructura si comunicatii… mai multe.

Securitate date

Securitate date

Securitate date

Securitatea datelor este un domeniu de interes major, deoarece informatia este una dintre resursele cele mai importante ale oricarei institutii. Solutiile de securitate a datelor… mai multe.

Servere

Servere

Servere, sisteme si periferice

Cybernet srl impreuna cu furnizorii sai ofera cele mai noi produse pentru partea de servere , sisteme si periferice, satisfacand si cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri… mai multe.

Solutii de stocare

Solutii de stocare

Solutii de stocare

Cererea solutii de stocare si back-up este in continua crestere pe piata solutiilor tehnologice din Romania, astfel compania noastra raspunde prompt la nevoile pietii si partenerilor sai, oferind solutii si produse de stocarea si back-up de la cei mai mari producatori mondiali… mai multe.

Solutii virtualizare

Solutii virtualizare

Solutii de virtualizare

Solutiile de virtualizare sunt solutii moderne de reducere a costurilor. Ideea principala a virtualizarii este simpla: solutii software sunt folosite pentru a crea masini virtuale care sa inlocuiasca un computer fizic… mai multe.

Monitorizare

Monitorizare

Solutii monitorizare si automatizare

Monitorizare proactiva (MP), consta intr-un sistem care monitorizeaza in mod activ evenimentele si identifica conditiile prealabile care sunt susceptibile sa conduca la o nefunctionare majora sau un prejudiciu adus infrastructurii IT… mai multe.

Centre de date

Centre de date

Realizare infrastructura centre de date

Tot mai multe firme investesc in latura IT insa cheia care diferentiaza companiile de succes de adversarii mai putin competitivi o reprezinta utilizarea eficienta a resurselor IT.

In incercarea de a tine pasul cu tendintele industrie IT, Cybernet srl  a anticipat migrarea din zona de distributie catre zona de data center… mai multe.