Termeni si conditii

Compania care detine si administreaza site-ul cybernet.ro este SC Cybernet srl, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J04/1339/1995 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO7848556.

Folosirea acestui site, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.cybernet.ro sau cybernet.ro, cum va fi denumit in continuare, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Cybernet srl isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina “Termeni si conditii”.

Accesul la informatiile de pe site

Cybernet srl garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul cybernet.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Cybernet srl fara acordul prealabil scris al acesteia. Aveti un drept limitat, ne-exclusiv si revocabil de a crea o legatura web (link) catre pagina principala a site-ului cybernet.ro, sau catre orice alta pagina, atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Cybernet srl sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris a acordului nostru.

Comunicarea electronica

Cand vizitati cybernet.ro sau ne trimiteti email-uri, comunicati cu noi pe cale electronica. Sunteti de acord ca toate aceste comunicari: email-uri, note, conventii, newslettere, stiri, sau orice alt tip de informatii pe care noi le furnizam electronic, satisfac toate cerintele legislatiei nationale si europene. Acceptul dumneavoastra de a comunica cu noi pe aceasta cale, fie ca numai primiti aceste informatii sau si in cazul in care dumneavoastra ne trimiteti informatii pe cale electronica, reprezinta un accept echivalent cu semnatura olografa pe orice document fizic, ca si cum aceste informatii ar fi tiparite pe un suport fizic, in scris. Dumneavoastra, si Cybernet srl de asemenea, sunteti de acord sa respectati intocmai cele comunicate pe cale electronica, punand folosirea acestor comunicari sub incidenta prezentului document numit „Termeni si conditii”.

Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului cybernet.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Cybernet srl si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Cybernet srl a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Se permite folosirea site-ului cybernet.ro numai in limitele metionate in articolul 1 al prezentului document.

Comentariile si alte comunicari ale utilizatorilor

Utilizatorii care acceseaza site-ul cybernet.ro pot face comentarii la adresa lui si a produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Cybernet srl isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Cybernet srl nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumparare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Cybernet srl si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde in lume. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Cybernet srl nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document.

Linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul cybernet.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Cybernet srl nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Cybernet srl nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului cybernet.ro. Cybernet srl nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.cybernet.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Termenii de utilizare a newsletter-ului

Abonare si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul cybernet.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document (vezi articolele 4 – 10), iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea „Confidentialitate” de mai jos. Cybernet srl detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site (vezi articolele 1 si 3), in concordanta cu prevederile acestui document. Abonatii newsletter-ului cybernet.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului cybernet.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document. In acest context, Cybernet srl nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai. Cybernet srl isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, dupa o notificare in prealabil – sau – fara o notificare in prealabil, despre aceasta intentie, daca Cybernet srl are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Confidentialitate

Cybernet srl, proprietarul www.cybernet.ro, se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al confirmarii comenzilor, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, si a unor oferte speciale si promotii ale societatii. Cybernet srl nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavoastra de e-mail obtinuta prin intermediul www.cybernet.ro, fara acordul dumneavoastra explicit. Furnizarea datelor personale catre Cybernet srl nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date trimitind un e-mail la adresa office@cybernet.ro.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe cybernet.ro, sau de informatiile prezentate pe acest site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului cybernet.ro, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.